Vikingen Infinity

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming, net iets anders dan wat u normaal gewend bent? Kies dan Vikingen Infinity Resort in Alanya als uw vakantiebestemming. Dit ultra luxe 5-sterren all-inclusive resort is in echte Viking-stijl gebouwd, waardoor uw verblijf extra bijzonder is. Door de kunstige bouwstijl heeft 90% van de kamers uitzicht op zee.

Vikingen InfinityAls gast in dit resort komt u niets tekort. Zo zijn er 4 zwembaden met 6 waterglijbanen en is er een zonneterras en een zonneweide voor de zonliefhebber. De kleine gast zal zich hier geen moment vervelen. Op het terrein is er een bioscoop, een spelletjeskamer, een speeltuin, een waterpark en er zijn avondvoorstellingen. Bovendien zijn er de hele dag activiteiten te doen  met de kinderclub en de tienerclub. Er zijn vele (water)sporten te beoefenen, waardoor ook de actieve vakantieganger zichzelf hier goed kan vermaken.

Bovendien wordt er ook goed gezorgd voor de inwendige mens. Het Vikingen Infinity resort heeft één hoofdrestaurant in buffetvorm en heeft 3 á la carte restaurants. Er zijn 7 bars, een snackbar en een ijscokar te vinden op het terrein.

Meer info: Vikingen Infinity

Entertainment

’s Avonds is er entertainment voor jong en oud. Voor de kinderen is er een minidisco en een mini playbackshow. Jongeren kunnen zich vermaken in de nachtclub, terwijl de volwassenen genieten van karaoke, avondvoorstellingen en live-muziek. Het Vikingen Infinity resort biedt u een gevarieerde vakantie, voor ieder wat wils. Ervaar de vakantie van uw leven!