Uitgaan In Alanya

Overdag is Alanya een zonnig paradijs met parelwitte stranden en enkele van de meest luxueuze hotels in heel de Turkse Riviera, maar ‘s nachts transformeert de stad tot een explosie van neonlicht en spetterende discotheken. Het nachtleven in Alanya maakt de stad tot een metropool die vierentwintig uur op vierentwintig bruist van het leven. In Alanya vind je tientallen hippe discotheken die de meest recente populaire muziek draaien, maar er zijn ook clubs die voor een specifiek soort muziek gaan.

De Robin Hood Latino bar is de allergrootste discotheek in Alanya. Deze club ligt, net als de meeste andere discotheken, in het havengebied van Alanya en bestaat uit vier verdiepingen: de Robin Hood club beslaat de eerste twee verdiepingen, met een Hawaii Beach Club op de derde verdieping en een Latino Club op de bovenste verdieping. Elke verdieping biedt een ander soort muziek aan.

Istanbul Club is een nieuwe club met een internationaal karakter die eveneens gevestigd is in het havengebied van Alanya, vlakbij Bistro Bellman en de James Dean club, twee andere topbestemmingen voor wie van het nachtleven houdt.

De Havana Night Club is wellicht één van de meest gevarieerde clubs in Alanya. Sinds 2005 bieden ze een unieke mix aan van pop, R&B, House, Techno, Hip Hop en klassiekers uit de jaren zestig, zeventig en tachtig.

Dit zijn slechts enkele van de clubs die Alanya te bieden heeft. Andere bekende discotheken zijn Summer Garden, Auditorium Disco, Janus Disco, Zapfhahn Club en The Doors Disco. Veel van de clubs in Alanya zijn uitstekend uitgerust om Europese toeristen de nacht van hun leven te bezorgen.