Granada Luxury Resort

Als u op zoek bent naar een ultra all-inclusive 5-sterren resort voor een betaalbare prijs, kies dan Granada Luxury Resort als uw vakantiebestemming. Dit luxe resort, gelegen in het plaatsje Okurcalar in de Turkse Riviera, is erg sfeervol en heeft een klassieke tint.Granada Luxury

Als gast van het resort heeft u toegang tot het prachtige privéstrand, direct buiten het terrein. Houdt u meer van zoet water en een tegelvloer? Neem dan een verfrissende duik in het binnen- of buitenzwembad. Plezier gegarandeerd in het bijbehorende aquapark!
Voor de kleine gast zijn de gehele dag vele activiteiten te doen met de kinderclub en het animatieteam. Verder kunt uw kind zich vermaken in de speeltuin of de spelletjeshal.
Als u graag in vorm blijft op vakantie, kunt u hier uw geluk niet op. Er zijn op het terrein van het resort vele sporten te beoefenen. Tevens kunt u tegen betaling diverse watersporten beoefenen. Na een uitputtende sportsessie is er de mogelijkheid om te ontspannen in de (kruiden)sauna, de hamam, de jacuzzi of het Turks bad.

Er zijn meerdere eetgelegenheden te vinden in het resort, dus kies uit de 8 restaurants uw favoriet en geniet van het heerlijke eten dat zij serveren. Na het eten bent u van harte welkom om een drankje te nuttigen in één van de 7 bars. In het Granada Luxury Resort zult u zich geen moment vervelen, komt u volledig tot rust en geniet u van een gevarieerde, welverdiende vakantie.

Meer info: Hotel Granada Luxury Resort