All Inclusive

Een vakantie naar Turkije staat voor velen in het teken van luxe voor een betaalbare prijs. Het voordeel van een All Inclusive vakantie is dat je van te voren precies weet wat je kwijt bent. Vlucht, transfer verblijf, eten en drinken zijn allemaal inbegrepen. Aangevuld met activiteiten en faciliteiten (die verschillen per resort) hoef je in principe niets meer uit te geven!

Extra uitgaven zijn excursies, massages en behandelingen in de Spa of dineren in een a la carte restaurant. Niet verplicht, maar als je toch in Alanya bent, dan is een uitstapje absoluut de moeite waard.

All Inclusive resorts

De All Inclusive formule kan verschillen per resort. Een aantal resorts die met kop en schouders boven de rest uitsteken, zijn:

  • Grand Zaman Beach (2km van centrum)
  • Hotel Panorama (2km van centrum)
  • Grand Kaptan (5,6 km van centrum)
  • Club Paradiso (7km van centrum)

In de directe omgeving

Met voordelige taxi’s en hotels die gratis vervoer hebben naar het centrum, is een resort net buiten het soms wat drukke centrum een uitkomst voor bezoekers die van hun rust houden. Net buiten het centrum, vaak met privé stranden en buitengewone uitzichten, bevinden zich resort die u de echte All Inclusive ervaring kunnen bieden. Hier onze suggesties voor Alanya.

 

Een gedachte over “All Inclusive

  1. Paradiso absolute aanrader voor de kinderen. aardig personeel met gevarieerd eten. receptie spreekt engels.

Reacties zijn gesloten.