Alaiye Resort

Vlakbij Alanya in Turkije vindt u het prachtige en rustgevende Alaiye Resort. Dit 5-sterren resort ligt pal aan de kust in een prachtige omgeving. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en even lekker tot rust te komen.
Het ruime buffet biedt altijd voldoende keus en verandert iedere dag. Zo hoeft u nooit 2 keer hetzelfde te eten en kunt u genieten van verschillende (lokale) specialiteiten. Als u geen gebruik wilt maken van het buffet, kunt u ervoor kiezen om te dineren in een á la carte restaurant. Op het terrein zijn meerdere gezellige barretjes te vinden, onder andere aan het zwembad of aan het strand. U hoeft dus niet ver te zoeken om te genieten van een verkoelend drankje op uw favoriete plek.

Het Alaiye Hotel heeft maar liefst 7 zwembaden waar u als gast gebruik van kunt maken. Maar er is nog meer waterpret! In het bijbehorende waterpark zullen vooral de jonge gasten zich geen moment vervelen. Als u lekker wilt uitrusten kunt u dit doen op de ligbedden langs het zwembad, op het eiland in het midden van het zwembad of in de zonnetuin. Wilt u zich extra laten verwennen? Dit is mogelijk in het wellnesscentrum van het resort. U kunt hier heerlijke (ontspannings)massages nemen, maar u kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een Zumba- of yogales.

Aan vermaak geen tekort! Één van de beste animatieteams van de Turkse Riviera is namelijk te vinden in het Alaiye Resort. Overdag is er een afwisselend dagprogramma met leuke activiteiten voor jong en oud, waarna er ’s avonds spectaculaire shows worden gegeven die u niet wilt missen.

Meer info: Hotel Alaiye Resort